DOCUMENT ACTUALIZAT 01.06.2019

TERMENI SI CONDITII  – aproape-de-tine.ro

Aceast PORTAL online este PROPRIETATEA GLOBAL MARKETING IT SRL persoana juridica de nationalitate romana cu sediul social aflat in BUCURESTI, SOS. ANDRONACHE 55 C.
Accesand orice parte a PORTALULUI nostru on-line, inseamna ca acceptati Termenii si Conditiile prezentate in continuare. Daca nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate in aceasta documentatie, atunci nu ar trebui sa continuati accesarea platformei noastre on-line si / sau utilizarea serviciilor noastre.

Orice modificare sau optiune care va fi adaugata PORTALULUI va fi de asemenea obiectul Termenilor si Conditiilor prezente. Puteti citi ultima versiune a Termenilor si Conditiilor noastre pe aceasta pagina.

Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau inlocui orice parte sau articol din Termenii si Conditiile noastre. Pentru a fi corect informati, va rugam sa verificati aceasta pagina periodic pentru a verifica eventualele modificari. Continuarea utilizarii sau accesarii site-ului urmand informarile despre actualizarile din Termeni si Conditii semnifica acceptul dumneavoastra pentru aceste schimbari.

1.Serviciile oferite prin intermediul PORTALULUI aproape-de-tine.ro
aproape-de-tine.ro este o platforma online, care ofera companiilor din diverse domenii de activitate posibilitatea de a publica si promova detalii si anunturi prin intermediul portalului, iar utilizatorii au posibilitatea de a descoperi, accesa si vizuliza informatii despre  companiile  inscrise in cadrul portalului aproape-de-tine.ro

2.CONTURI SI SERVICII

Cont business – destinat companiilor care doresc promovarea un domeniu de activitate sau mai multe in vederea evidentieri acestora. Un cont business poate contine una sau mai multe companii. Pentru fiecare companie se pot adauga unul sau mai multe puncte de lucru.

Anunt – oferta lansata de un Utilizator inregistrat cu scopul de a fi publicata in cadrul platformei  aproape-de-tine.ro in scopul vizualizari, informarii, colaborarii sau achizitionarii.

Anunt public – informatiile postate pe platforma online aproape-de-tine.ro care pot fi vizualizate de orice Utilizator inregistrat sau nu.

Anunt platit – anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe platforma online aproape-de-tine.ro doar prin plata unei taxe catre Furnizor.

Punct de lucru – Adresa unde companiia isi desfasoara activitatiie economice. Fiecare punct de lucru este atribuit unei Companii.

Publicare anunt – anuntul care este vizibil tuturor utilizatorilor platformei online aproape-de-tine.ro

Pachete – servicii oferite de platforma aproape-de-tine.ro care ofera Companiilor o serie de beneficii asa cum sunt ele prezentate in portal.

PROMOVARE MAXIMA – optiuni de promovare asa cum sunt ele prezentate in cadrul platformei care ajuta Companiile sa aiba o vizibilitate mai crescuta in cadrul portalului si a serviciilor conexe achizitionate de Beneficiar

Utilizator – Orice persoana fizica cu varsta minima 18 ani, care acceseaza platforma online, fiind interesata de datele, informatiile si/sau serviciile platformei online aproape-de-tine.ro, precum si orice persoana fizica – inclusiv persoana fizica autorizata sau persoana juridica care achizitioneaza serviciile furnizate de platforma online aproape-de-tine.ro
3.Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul platformei aproape-de-tine.ro constituie integral proprietatea GLOBAL MARKETING IT SRL si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala conform legislatiei in vigoare.

Orice incalcare a Termenilor si Conditiilor va avea ca rezultat incetarea Serviciilor pentru dumneavoastra si suportarea consecintelor de ordin financiar.

4.DREPTURI SI OBLIGATII

Furnizorul are obligatia sa publice toate anunturile companiilor care respecta prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

Operatorii Furnizorului verifica, modereaza si aproba anuntul. Acestia pot cere informatii suplimentare in cazul in care Compania nu a respectat in tocmai conditiile de publicare a unui anunt.

Operatorii Furnizorului au obligatia ca in maxim 24 de ore sa publice anuntul pe platforma online aproape-de-tine.ro

Beneficiarul are obligatia de a transmite toate informatiile necesare efectuari serviciilor contractate solicitate de Furnizor

In lipsa comunicari cartre furnizor a informatiilor necesare efectuari serviciilor contractate de catre beneficiar, serviciile vor ramane in asteptare pana la finalizarea perioadei contractuale si vor fi disponibile doar in perioada ramasa pana la finalizarea contractului

Beneficiarul poarta intreaga raspundere asupra informatiilor communicate Furnizor in scopul publicari pe portalul  aproape-de-tine.ro

 

  1. Servicii Oferite ( contra cost)

1) Inscriere

– Nume companie

– Adresa

– web-site

– Telefon contact

– Galerie foto ( locatie/ produse)

– Indicatii de orientare (localizare)

– Publicare anunturi / oferte la solicitarea si comunicarea beneficiarului inscris

2) Promovare

– Evidentierea companiei inscrisa, la nivel local si identificarea prin o expresie ce reprezinta domeniul de activitate

– Optimizarea locatiei beneficiarului in cautarea Google in scopul cresteri vizibilitati pe domeniul de activitate sau serviciilor prestate

– Nume companie

– Adresa exacta

– web-site companie

– Telefon contact

– Galerie foto ( locatie/ produse)pana la 50 foto

– Indicatii de orientare (geolocalizare exacta)

– Publicare anunturi / oferte la solicitarea si comunicarea beneficiarului inscris

– Alte servicii concordate cu prestatorul prin email la aderesa  Info@aproape-de-tine.ro

Serviciile sunt oferite pe perioada si in conditiile inscrise in contractul de prestari servicii

6.Conditii Generale

Acceptand Termenii si Conditiile prezentate pe aceasta pagina, se intelege ca sunteti de minim varsta majora conform legilor Romaniei si consimtiti utilizarea site-ului nostru de catre minorii dumneavoastra.
Ne rezervam dreptul sa refuzam sa oferim servicii catre oricine pentru orice motiv la orice moment.

7.Exonerarea de raspundere

GLOBAL MARKETING IT SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mail-urile trimise de la aproape-de-tine.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, aproape-de-tine.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. GLOBAL MARKETING IT SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Furnizorul nu isi asuma responsabilitate pentru calitatea, disponibilitatea anunturilor publicate pe platforma online aproape-de-tine.ro

In cazul in care una dintre informatiile publicate intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta aproape-de-tine.ro la adresa Info@aproape-de-tine.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare. Parerile exprimate in cuprinsul materialelor de prezentare si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a PORTALULUI aproape-de-tine.ro

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei informari sporite, iar aproape-de-tine.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri.

Furnizorul nu ofera nici o garantie Utilizatorului ca platforma online aproape-de-tine.ro va fi disponibil neintrerupt. Furnizorul nu va fi tras la raspundere in cazul neafisarii temporare cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

8.Crearea unui cont de companie

Pentru promovarea unui anunt in cadrul platformei aproape-de-tine.ro, utilizatorii sunt obligati sa isi creeze un CONT BUSINNES.
Dupa inregistrare in PORTAL, Compania isi poate adauga unul sau mai multe puncte de lucru pentru Companie unde are la dispozitie mai multe pachete de servicii pentru a se promova, asa cum sunt ele prezentate in PORTAL

9.Modalitati de plati

Preturile sunt afisate in cadrul platformei inainte de achizitia acestora. In cazul in care plata s-a procesat cu succes, anuntul tau va beneficia de serviciile platformei online aproape-de-tine.ro asa cum sunt ele prezentate.

11.Tranzactiile dintre Cumparatori si Companiile partenere

aproape-de-tine.ro nu raspunde pentru calitatea, siguranta, legalitatea sau disponibilitatea serviciilor companiilor inscrie in platforma.

Fiecare utilizator isi asuma riscul de colaborare cand incheie tranzactii cu companiile din PORTALUL aproape-de-tine.ro . Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru operatiunile efectuate cu companiile partenere din PORTAL.

 

  1. Limitare a Raspunderii

Nu garantam ca utilizarea Platformei noastre nu vor fi momente specifice intrerupte temporar, complet securizate sau lipsite de erori. Nu garantam ca rezultatele obtinute din folosirea Serviciilor vor fi exacte sau de incredere.
Intelegeti si acceptati ca, vom putea intrerupe definitiv unul sau mai multe Servicii fara a va informa in prealabil.
Sunteti de acord in mod expres ca utilizarea platfomei aproape-de-tine.ro este propriul risc.
In nici un caz, reprezentanti sau angajati GLOBAL MARKETING IT SRL, nu vor fi raspunzatori pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice alta dauna directa, indirecta, incidentala, punitiva, speciala, incluzand fara limitari, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de inlocuire sau alte pierderi / daune similare, fie mentionate in contract, delictual (incluzand neglijenta), rezultata din utilizarea dumneavoastra a oricaror servicii sau produse achizitionate printr-un serviciu ori pentru orice alta revendicare legata de utilizarea dumneavoastra a unui serviciu ori produs, incluzand dar fara limitare la, orice eroare sau omitere in orice continut, sau orice pierdere sau dauna de orice natura rezultata din utilizarea unui serviciu sau continut ( sau produs ) publicat sau transmis, chiar si cu mentiunea posibilitatilor lor.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

13.Incheierea responsabilitatilor partilor

Responsabilitatile si obligatiile partilor contractante sub acesti Termeni si Conditii vor ramane aplicabile pana la momentul in care acordul va fi incheiat de oricare dintre parti. Puteti incheia respectarea Termenilor si Conditiilor in orice moment printr-o notificare directa catre GLOBAL MARKETING IT SRL. comunicand ca nu doriti continuarea acestor prevederi sau prin incetarea accesarii PORTALULUI.

18.Informatii de contact

Intrebari, sugestii si reclamatii in legatura cu Termenii si Conditiile sau alte politici GLOBAL MARKETING IT SRL trebuiesc trimise pe adresa de e-mail info@aproape-de-tine.ro

19.Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau contractele aflate in derulare

RAMAI IN PAS CU NOUTATILE!
Inscrie-te acum la NEWSLETTER-ul aproape-det-ine.ro

E-mail info@aproape-de-tine.ro